Burendag Grou 2019; een feest voor het hele dorp!

Op zondag 29 september 2019 viert Stichting Helpend Handje Burendag. Het wordt een bijzondere editie, want dit evenement is bedoeld voor alle buren in Grou. Een Burendag voor het hele dorp dus! Jong of al iets ouder.

Het belooft een gezellig samenzijn met dorpsgenoten te worden, waarbij ontspanning en inspanning (in mate) in elkaar overlopen. Want iedere bezoeker van Burendag kan natuurlijk gewoon langskomen voor een lekker hapje & drankje (tegen betaling) en een praatje met de ‘buren’, maar naar keuze ook gratis meedoen met een leuk aanbod aan bijzondere sporten & spellen.

Vanaf 13.00 uur ben je welkom bij de kantine van KV It Wetterlân op de Burstumerdyk 4, het sport- en spelprogramma begint om 13.30 uur. En de spellen die we meenemen zijn leuk en origineel en geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

Wil je met het sport- en spelprogramma meedoen? Geef je dan snel op via www.helpendhandje.nl/burendag. Heb je geen internet, bel dan met Marcel Weijers op 06 333 535 96 om je op te geven. De eerste 50 aanmelders krijgen 2 consumpties gratis! En wil je gewoon gezellig langskomen? Voel je dan vooral welkom!

Deelname aan de sporten en de spellen van Burendag Grou 2019 is dankzij Stichting Spotlights, het Oranje Fonds, Fûns Mid Fryslân en Pleatslik Belang Grou gratis.

Aanmelden Burendag Grou 2019