Leuk dat je meedoet met de Buurkuier Wandelgroep Leeuwarden.

In de periode april, mei, juni en oktober, november, december wordt er elke week een route ergens in de gemeente vrijgegeven.

Voor degenen die hebben gekozen voor het lopen met de app: we maken gebruik van de wandelapp van AsUgo, deze kun je vinden in de app- of playstore van je smartphone.

Na het downloaden gebruik je de AsUgo CODE: AsUgo01 om bij de routes te komen. Afhankelijk van het moment van inschrijven vind je daar één of meerdere routes.

De verdere uitleg van de werking van de wandelapp vind je op www.asugo.nl/wandelapp

De routes komen vanzelf in de wandelapp te staan. Check de app dus elke week even voor de nieuwe route. En heb je gekozen voor ontvangst van de routes als PDF (om zelf uit te printen), dan ontvang je die per mail.

Naast de wandelroutes zetten we periodiek wandelchallenges op. Hiervan wordt je per mail op de hoogte gehouden.

De routes variëren van 2,5 tot 10 km, je kunt ze los van elkaar lopen of combineren zodra er meer routes in een bepaald gebied beschikbaar zijn.

Je komt op plekken die je wellicht al kent, maar zult ook verrast worden door het mooie wat de gemeente Leeuwarden te bieden heeft!

We wensen je veel plezier met je wandeltochten!

Heb je de smaak van het wandelen te pakken? Dat is mooi, want er is meer! Onze partner AsUgo (As U go) organiseert kleinschalige wandeltochten op verschillende plaatsen in Fryslân en virtuele wandeltochten op verschillende plaatsen door heel Nederland.

Bij deze wandeltochten heb je de keuze uit 3 tot 5 afstanden per keer; 10, 15, 21, 30 en 42 km.

De opbrengst van deelname aan de wandeltochten van AsUgo komt ten goede aan:

Stichting Spotlights t.b.v. organisatie van gratis toegankelijke evenementen voor kinderen op het gebied van sport en actieve vrijetijdsbesteding

en

Stichting Helpend Handje t.b.v. organisatie van gratis toegankelijke activiteiten voor buurtgenoten met als doel het bevorderen van onderling contact en daarmee het verminderen van eenzaamheid en beperken van sociaal isolement.

Check AsUgo voor meer info en de agenda. We zien je komst bij één of meer edities graag tegemoet!