Wandelen voor jezelf en voor het goede doel!

Helpend Handje biedt i.s.m. AsUgo Wandelwaarde wandelroutes in maar liefst 196 plaatsen door heel Nederland.

Meedoen aan Wandelwaarde is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor het goede doel. Want met je deelname maak je de organisatie van sportieve evenementen van Stichting Spotlights voor kinderen mogelijk. Vaak gratis, altijd met korting.

Bij Wandelwaarde maak je gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route terwijl je loopt real time op je smartphone te kunnen volgen.

Je kunt kiezen uit leuke en afwisselende routes van 5, 10, 15 of zelfs 21 kilometer langs mooie en verrassende plekken in je eigen omgeving.

Wandelwaarde wandelroutes zijn gedurende het hele jaar beschikbaar en er kan een onbeperkt aantal deelnemers meedoen.

Waar, wanneer en welke afstand je loopt, bepaal je zelf. Je kunt dus wandelen wanneer je wil, alleen, met je wandelmaatje(s) of zelfs met je hele gezin.

Zo is wandelen niet alleen leuk en gezond, maar ook gezellig en sociaal en steun je dus het goede doel. Dat alles is de waarde van wandelen. Dat is Wandelwaarde!

Voor deelname aan een Wandelwaarde bestel je vooraf een routecode voor gebruik in een plaats voor een afstand naar keuze.

Ongeacht het aantal deelnemers en de afstand die je wil lopen betaal je voor deelname € 5,75.

Een bijdrage die dus direct ten goede komt aan Stichting Spotlights t.b.v. organisatie van sportieve activiteiten voor kinderen! Vaak gratis, altijd met korting.

Wil je meedoen met Wandelwaarde!?

Klik dan op de button hieronder om een wandelwaarde-tegoed te bestellen.
Je ontvangt een routecode en verdere instructies voor gebruik, na betaling, vrijwel direct in je mail!