Buursport, een gezellig sportief samenzijn met buurtgenoten!

Met enige regelmaat organiseert Stichting Helpend Handje Buursport, een activiteit waarbij ontspanning en inspanning (in mate) in elkaar overlopen.

Iedere buurtgenoot kan meedoen met een aantal bijzondere sporten & spellen. De sporten van Buursport zijn origineel en geschikt voor alle leeftijden en niveaus, dus voor iedereen. Een editie van Buursport vindt altijd plaats in je eigen buurt of wijk.

Damjen Frysk Spul; voor creatieve denkers!

Tussen half oktober 2022 en eind januari 2023 organiseert Helpend Handje i.s.m. Stichting Spotlights 12 edities van Damjen Frysk Spul, oftewel Fries Dammen, door heel Fryslân.

Het evenement is leuk voor jong en al wat ouder en bedoeld en geschikt voor kinderen van de basisschool (groepen 7 en 8), leerlingen van het voortgezet onderwijs, bewoners van een verzorgingstehuis en bezoekers van een MFC of buurthuis.

Spelenderwijs maak je, onder vakkundige leiding en begeleiding, kennis met de specifieke regels van deze typisch Friese sport en speel je op de standaard damborden en op de XL damborden en doe je mee aan Levend Dammen op onze extra grote spelborden!

Willen jullie meedoen met een gratis editie van dit super leuke en verrassend dynamische evenement, meld je dan snel aan via de knop hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een editie bij jullie op locatie te plannen.

Maar wees op tijd, want vol = weer vol!