Op 15 mei 2021 organiseerde Helpend Handje i.s.m. Stichting Spotlights het Fuotbal Festijn bij Sportwijk Nijlân in Leeuwarden

Bij het Fuotbal Festijn kon je meedoen aan Levend Tafelvoetbal, Zitvoetbal en Voetvolley. We speelden op ons bijzondere en vooral grote opblaasbare voetbalveld. Dat gaf een extra dimensie aan het spel!

Deelname aan het Fuotbal Festijn was bedoeld en leuk voor jong & al wat ouder en, dankzij een bijdrage van de gemeente Leeuwarden, gratis voor alle deelnemers uit de stad en omliggende dorpen van de gemeente.

Disc Golf & Vloerbasket

Helpend Handje organiseerde i.s.m. Stichting Spotlights op 10 oktober 2020 Discgolf & Vloerbasket; een leuk en sportief evenement voor ieder niveau en alle leeftijden.

Het gezellige toernooi evenement was bedoeld en geschikt voor deelname door groepjes vrienden, maar juist ook voor families, waarbij spelplezier voorop stond en deelname geschikt voor iedereen was.

En meedoen was dankzij een bijdrage van de gemeente Leeuwarden helemaal gratis!

Fiets & Wandeldobbeltocht

Stichting Spotlights organiseerde op 26 september 2020 i.s.m. Helpend Handje de
Fiets & Wandel Dobbeltocht!

Deelnemers dobbelden zich al lopend of fietsend een weg langs 6 unieke spellen!

Iedere buurtgenoot kon meedoen met een aantal bijzondere en originele sporten & spellen, deelname was geschikt voor alle leeftijden en niveaus, dus voor iedereen.

En meedoen was dankzij een bijdrage van de gemeente Leeuwarden weer helemaal gratis!